Categories: Смартфони

Прошивка MIUI 11 для смартфонів Xiaomi отримала дату виходу

Share
Час читання: < 1 хв.

Презентація прошивки MIUI 9 відбулася ще в кінці квітня, а MIUI 10 вперше показали через більш ніж один рік – в самому кінці травня. На практиці це означає, що реліз MIUI 11 відбудеться в період з травня по червень, тобто в середині наступного року. Нова операційна система, в залежності від моделі телефону, виявиться заснована на Android Nougat, Oreo і Pie. Важливо розуміти, що дата анонса передбачає саму презентацію самої ОС, а не реліз її фінальної стабільної збірки.

Перші білди нової прошивки для смартфонів Xiaomi вийдуть через кілька днів після презентації, а ось фінальна стабільна збірка повинна побачити світло в серпні-вересні, але дані терміни актуальні тільки для сучасних моделей телефонів, тобто нинішніх флагманів і інших моделей, поява яких на ринку трапиться в 2019 році. Поки що точно невідомо, на що зроблять упор розробки в MIUI 11, але деякі напрямки, куди вони можуть рухатися, очевидні вже зараз.

Зокрема, з кожним роком все більшої популярності набирає машинне навчання і штучний інтелект (ШІ). У зв’язку з цим очевидно, що прошивка MIUI 11 отримає поліпшені алгоритми з даними технологіями, що на практиці має призвести до підвищення швидкості роботи, поліпшення якості знімків, а також до збільшення автономності. Значний редизайн нової операційної системи вкрай малоймовірний, а ось поява підтримки різних нових функцій гарантовано трапиться.

Залишилося тільки дочекатися офіційної презентації нової прошивки для десятків смартфонів Xiaomi, як вже випущених, так і тих, які надійдуть на полиці магазинів в майбутньому.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Дуров оголосив про зміни в Telegram: ШІ буде блокувати заборонений контент

    Засновник месенджера Telegram, Павло Дуров, нещодавно оголосив про значні зміни в модерації та безпеці платформи.…

    23.09.2024

    Дизайн і характеристики Nothing Ear (Open) злили в мережу перед презентацією

    Компанія Nothing офіційно представить свої нові навушники-вкладиші Ear (Open) 24 вересня, але зовнішній вигляд аксесуара…

    23.09.2024

    Apple оновила список застарілих продуктів: додано дев’ять комп’ютерів Mac

    Очікується, що вже за кілька тижнів Apple представить нові комп’ютери Mac на базі чіпів M4,…

    23.09.2024

    Apple наближається до публічного запуску iOS 18.1: випущена beta 5

    Сьогодні Apple випустила п’яту бета-версію iOS 18.1 для розробників, що наближає нас до офіційного публічного…

    23.09.2024

    Вартість ремонту Camera Control в iPhone 16 складе 625 доларів

    На нещодавній презентації розробники Apple оголосили про нову функцію в iPhone 16 — клавішу Camera…

    23.09.2024

    ШІ-функції iPhone 16 не з’являться до 2025 року

    Apple представила новий модельний ряд смартфонів iPhone 16, до якого увійшли iPhone 16, iPhone 16…

    23.09.2024