Все-таки Samsung Galaxy Note 9 кращий за iPhone X та iPhone XS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Редакція журналу Consumer Reports протестувала iPhone XS і iPhone XS Max. Оглядачі з некомерційної організації поставили високі оцінки телефонами Apple, але радять купувати Samsung Galaxy Note 9.

Consumer Reports вважає, що найпомітнішою зміною iPhone XS є поліпшена автономність. Організація відзначила прогрес у порівнянні з iPhone X.

У нашому тестуванні iPhone XS протримався 24,5 години, а iPhone XS Max – 26 годин. Це великий крок вперед в порівнянні з результатами iPhone X (19,5 години).

Одночасно з цим, Consumer Reports розкритикував довгу зарядку телефонів. Це пов’язано з тим, що Apple продовжує класти в комплект старі 5-ватні адаптери. Тестування показало, що з 0 до 100 відсотків iPhone XS заряджається за 195 хвилин, iPhone XS Max – за 210 хвилин. Для порівняння, Galaxy Note 9 заряджається за 105 хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Consumer Reports заявляє, що камера iPhone XS стала кращою в порівнянні з iPhone X, але тільки трохи.

Наші співробітники захоплювалися ясністю і чіткістю нерухомих фотографій, зроблених на iPhone XS. Телефони Samsung Galaxy трохи відстають, але це жодним чином не означає, що якість їх зображення гіршІ.

Що стосується надійності корпусу, Consumer Reports радить подумати про покупку міцного чохла. Під час тесту на міцність, iPhone XS «помітно пошкодився» після 50 падінь. У той же час, Samsung Galaxy Note 9 отримав аналогічні пошкодження після 100 падінь.

За підсумками всіх тестів, Consumer Reports поставили iPhone XS і iPhone XS Max 82 бали. Це на один бал більше, ніж у Galaxy S9, але на один менше, ніж у Galaxy Note 9.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.