Google показала безмежні можливості камери смартфонів Google Pixel

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через тиждень Google проведе презентацію. На заході співробітники покажуть нове покоління Pixel і можливо навіть представлять перші розумні годинники виробника. Компанія підігріває інтерес до анонсу заздалегідь – все почалося з масових витоків смартфонів, які побували в багатьох відеоблогерів. Тепер увагу привертають більш цивілізованим способом. Google нагадала про чудесні камери в лінійці пристроїв за допомогою соціальних мереж.

Камера в Pixel 2 дійсно крута. Відразу після релізу смартфон зайняв перше місце в рейтингу DxOMark з рекордними 98 балами. Через рік флагман займає сьому сходинку, пропустивши вперед Huawei P20 Pro, HTC U12 +, Samsung Galaxy Note 9, Huawei P20 Galaxy S9 + і Xiaomi Mi 8. При цьому портретний режим Pixel 2 як і раніше дивує якісним боке і впевнено обходить деякі моделі з подвійними камерами .

Компанія вирішила підкреслити можливості лінійки смартфонів в Інстаграмі. Співробітники створили новий акаунт під назвою @googlepixel і опублікували сто незвичайних фотографій, створених власниками Google Pixel.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Головна фішка облікового запису – оформлення. Зображення залиті у вигляді галереї з плавними переходами між відтінками. Виглядає свіжо і цікаво.

Всього в профілі 414 публікацій, велика частина яких пішла на фон, написи та інші деталі. Як повідомляє Android Police , всі вони були опубліковані протягом одного дня. Комусь довелося як слід постаратися, щоб запостити стільки картинок, та ще й в правильному порядку.

 

У аккаунта близько 10 тисяч передплатників і рівно 100 підписок. Очевидно, останнє число не змінюватиметься. Додавати нові знімки теж навряд чи будуть. Можливо, нас чекають нові облікові записи в найближчому майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.