Топова версія Xiaomi Mi 8 отримала неймовірну технологію

Президент Xiaomi Лін Бін розповів в подробиці про неоголошену особливість смартфона Mi8 Pro. Дана модель є покращеною версією флагманського Mi8, що отримала вбудований в дисплей сканер відбитків пальців. Дана технологія була поліпшена в порівнянні з використовуваної в Mi8 Exploration Edition. За словами представника компанії, в Mi8 Pro застосована ще одна передова технологія.

Xiaomi Mi8 ProXiaomi Mi8 Pro

Інтегрований з дисплеєм Mi8 Pro сканер відбитків пальців став на 29% швидшим і на 8,8% точніше аналога з Mi8 Exploration Edition. Досягається це програмними поліпшеннями або ж за рахунок більш просунутих компонентів – не повідомляється.

Другою важливою технологією в Mi8 Pro стала передова система охолодження. За словами Лін Біна, вони використовували спеціальний матеріал, здатний змінювати свій стан з твердого в рідкий і назад. Він застосовується при створенні полімерів для створення систем охолодження космічних апаратів і скафандрів.

Компанія Xiaomi запевняє, що нова технологія охолодження дозволяє знизити температуру Mi8 Pro на 3 ° C при тому ж енергоспоживанні. Навіть така, здавалося б, невелика зміна помітно впливає на роботу акумулятора.

Xiaomi Mi8 Pro

Xiaomi Mi8 Pro незабаром повинен з’явитися в продажу за межами Китаю.

джерело: gizchina.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.