Кращі смартфони з OLED-дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У OLED-дисплеях для зменшення яскравості використовується технологія ШІМ. Яскравість зменшується не через зменшення яскравості самих діодів, а через те, що діоди починають мерехтіти з меншою частотою. Таким чином, чим менше яскравість, тим з меншою частотою мерехтять діоди. Це призводить до того, що у споживачів погіршується зір, очі починають швидше втомлюватися. Однак якщо відкинути цей недолік, технологія OLED є більш нової в порівнянні з IPS, вона сучасніша і відкриває нові можливості. Наприклад, за допомогою OLED-дисплеїв виробники почали працювати над гнучкими смартфонами. Крім того, OLED-дисплеї витрачають менше заряду акумулятора, передача кольору, кут огляду – за всіма параметрами OLED-дисплеї кращі IPS.

У цій статті представлені кращі смартфони з OLED-дисплеєм.

Samsung Galaxy Note 9

Galaxy Note 9 оснащений 6,4-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 1440 × 2960 пікселів, склом Gorilla Glass 5, технологією HDR10. Note 9 має кращий OLED-дисплей на ринку на даний момент.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Pixel 2 XL

9 жовтня Google представить Pixel 3 і 3 XL, але 2 XL все ще непоганий варіант для любителів якісних камер. OLED-дисплей від LG тут не кращої якості, проте основний упор саме на камері.

LG V35 ThinQ

V35 ThinQ не є найкращим камерофоном, немає тут і кращого OLED-дисплея. Це просто хороший смартфон з тонкими рамками і флагманським залізом. З плюсів можна виділити захист військового стандарту і якісний звук.

OnePlus 6

OnePlus 6 виграє у конкурентів високою продуктивністю, плавністю інтерфейсу. У порівнянні з Pixel 2 XL смартфон працює помітно швидше. OnePlus 6 – кращий варіант для тих, кому подобається технологія OLED і хто не хоче витрачати багато грошей на смартфони.

Sony Xperia XZ3

Смартфон був представлений не так давно, пристрій оснащений 6-дюймовим P-OLED-дисплеєм. Головним плюсом XZ3 можна назвати дизайн. Зовні смартфон не схожий на флагмани інших виробників.

Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro відрізняється кращою камерою на ринку. Згідно DXOMark, смартфон на даний момент є лідером за якістю камери, тут цілих 3 модуля основної камери. Бонусом до цього стане 6,1-дюймовий AMOLED-дисплей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.