Шість особливостей iPhone XS Max після тижня використання

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ченс Міллер з порталу 9to5Mac поділився враженнями про iPhone XS Max, яким він володіє вже тиждень. Міллер виділив і описав основні переваги нового флагмана і його відмінності від попередніх моделей iPhone.

Розмір

«Єдине, що мене бентежило в торішньому iPhone X – це його розмір. Я постійний користувач Plus версій, і спочатку X для мене був замалий », – заявляє Ченс. «Однак після« десятки »я також переживав, що не звикну до великого розміру. Однак, мені потрібен був тиждень. Найважче було пристосуватися до великої клавіатурі. Але в ній є гнучкі настройки, тому я швидко з нею звикся »

Програми

Так як дисплей в XS Max став більшим, ніж будь-який інший, необхідно, щоб веб-сайти і додатки не просто розширювалися до нових габаритів екрана, а відображали більше контенту. Ченс каже, що поки не всі сайти це підтримують, проте багато часу така адаптація у компаній не займе.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Камера

«Відмінна особливість для мене – це підтримка контролю глибини. Факт того, що я знаю, що зможу налаштувати глибину знімка вже після того, як його зроблю, робить використання функції приємнішою, ніж в минулому. Крім того, зміна глибини в реальному часі, яке є в даний час в бета-версії iOS 12.1 робить можливості камери ще краще », – розповів Міллер.

Акумулятор

Після виходу смартфонів аналітики проводили багато синтетичних тестів довговічності батареї, які показували різні результати. Ченс каже, що заряду вистачає так само, як і з iPhone X. Тобто, на день розтягнути можна, якщо чергувати активну завантаженість зі слабкою, а ось на два дні зовсім ніяк.

Face ID

На вересневому заході Apple заявляла, що на iPhone XS Face ID буде працювати швидше, ніж на iPhone X. Через тиждень з iPhone XS Max я не помітив ніяких поліпшень швидкості, але це пов’язано з тим, що мій iPhone X майже рік вивчав моє обличчя, тому тепер iPhone XS повинен зробити те ж саме.

Золотий колір

«Я завжди вибирав iPhone кольору Space Gray, і цей рік не виняток. На цей раз, однак, я повинен визнати, що мені хочеться золотий. Я не наважувався попередньо замовити золоту модель, не побачивши її особисто. Тепер, коли я бачив iPhone Xs в золотому виконанні в магазині Apple, цей колір мені здався дуже приємним », – каже Ченс Міллер.

Чи згодні ви з Ченсі? Або розчаровані новим смартфоні, так як він такий же як минулий? Пишіть в коментарі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.