В мережі з’явився перший тизер неймовірного OnePlus 6T

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З виробника одного топового смартфона в рік OnePlus поступово трансформувалася в бренд з двома флагманами в рік. Китайці намагаються тримати ніс за вітром і виходом другого апарату впровадити актуальні фішки. Ні для кого не секрет, що вже скоро нас чекає анонс OnePlus 6T і виробник почав промо-кампанію, щоб прокачати публіку перед релізом. Сьогодні був опублікований перший офіційний тізер, який підтверджує назву нового флагмана. Слоган промо-кампанії «розблоковуй майбутнє», як натяк на дисплейний сканер відбитків пальців. Сам ролик ви можете подивитися на офіційній сторінці OnePlus в Twitter .

Вже за традицією вихід нового флагмана супроводжується набором бета-тестерів і в цьому раз компанія шукає 10 ентузіастів, які першими отримають новинку, зможуть перевірити її в дії і поділитися своїми враженнями про неї. Прийом заявок триватиме до 8 жовтня і всі бажаючі повинні оформити спеціальну анкету, а зробити це можна, перейшовши за цим посиланням .

 

Смартфон OnePlus 6T повинен отримати AMOLED-дисплей з каплевидним вирізом, фронтальну камеру на 16 Мп, здвоєний тильний об’єктив на 16 Мп + 20 Мп, акумулятор ємністю 3700 мАг і операційну систему Android 9.0 Pie з фірмовою оболонкою OxygenOS 9. В основі новинки лежить чіпсет Snapdragon 845 з 6/8 Гб оперативної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОandro-news.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.