Оголошена дата наступного великого оновлення Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляють журналісти видання MyDigitalLife, операційна система Windows 10 October 2018 Update стане доступна для завантаження раніше, ніж всі думають. За даними джерела, апдейт побачить світ на початку наступного місяця, а саме – 2 жовтня. Виявити таку інформацію вдалося в коді останньої тестової збірки десятої збірки з номером 17763. У ній сказано про те, що остаточний білд стане доступний 20181002, то тобто 2 жовтня 2018 року.

Вже через кілька днів всі користувачі Windows 10 отримають доступ до нових функціональних можливостей. Великий апдейт принесе разом з собою хмарний буфер обміну даних, оновлений інтерфейс ряду стандартних додатків, підтримку темної теми оформлення в ПО від Microsoft, покращений інструмент «Ножиці» для роботи з скріншот, а також ряд інших нововведень.

Зміни не обійдуть стороною навіть веб-браузер Microsoft Edge, тому як він стане більш стабільним, швидшим і економічнішим за частиною енергоспоживання. Очікується, що спочатку апдейт в особі October 2018 Update вийде лише в рамках нової збірки Windows 10, яка призначена для установки на комп’ютери «з нуля».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.