Як відключити автоматичне оновлення iOS на iPhone і iPad

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автоматичні оновлення системи – одна з багатьох нових функцій в iOS 12. Коли вона включена, пристрій автоматично оновлюється до останньої версії операційної системи. У цій інструкції ми розповімо, як відключити цю опцію.

Коли справа доходить до оновлення ПЗ, краще самому контролювати цей процес. Як правило, нові версії iOS виходять без серйозних помилок. Але бувають невдалі релізи, які псують відчуття від використання пристрою.

До iOS 12 у Apple була функція проміжного автоматичного оновлення. Користувачі отримували повідомлення про те, чи хочуть вони оновити iPhone або iPad вночі. Якщо відповідь була позитивною, пристрій автоматично оновлювалося, коли власник спав. В iOS 12 Apple прибрала таку можливість.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова функція, що відповідає за автоматичні оновлення, за замовчуванням відключена. Але якщо вона була активована раніше, наприклад, під час початкового налаштування iPhone або iPad, її можна швидко відключити.

Як відключити автоматичне оновлення системи в iOS 12:

  1. Відкрийте програму «Налаштування».
  2. Перейдіть в розділ «Основні» → «Оновлення ПЗ».
  3. Виберіть пункт «Оновлення» і переведіть тумблер в неактивний стан.

Таким же чином можна активувати автоматичні оновлення. В такому випадку, щоб пристрій сам оновився, він має бути підключений до мережі Wi-Fi і до джерела живлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.