Названа головна особливість бюджетного смартфона Umidigi A3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський виробник випустить мобільний пристрій з підтримкою мережі четвертого покоління і слотами для трьох sim-карт.

Це є головною особливістю бюджетного смартфона Umidigi A3. Три sim-карти можна встановити тільки якщо відмовитися від microSD. У цьому випадку користувач може зіткнутися з нестачею місця для запису даних, оскільки апарат оснащений внутрішньою пам’яттю об’ємом всього 16 ГБ. В існуючих реаліях це досить мало. Umidigi A3 отримає здвоєну камеру і сканер відбитків пальців. Компанія-виробник не поспішає розкривати технічні характеристики гаджета, тому точна інформація з цього приводу відсутня.

Офіційна презентація Umidigi A3 відбудеться 28 вересня поточного року. Після цієї дати з’явиться більше відомостей про цю новинку. Відомо, що смартфон є бюджетним, а дактилоскопічний сенсор розробники розташують на задній панелі мобільного пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробники часто скаржаться, оскільки microSD змушують їх жертвувати місцем в смартфоні. Організація Umidigi пішла іншим шляхом. Вона відмовилася від microSD на користь додаткового слота для третьої sim-карти. Деякі технічні фахівці ще до надходження смартфона в продаж почали критикувати це рішення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.