Названо головні недоліки бюджетного iPhone Xr

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експертами названі головні недоліки бюджетного смартфона iPhone Xr. Проблеми можуть викликати занадто малий обсяг оперативної пам’яті і надто насичена колірна гамма.

На минулій презентації Apple показала три пристрої, які найближчим часом надійдуть на ринок гаджетів. Оскільки більшість нових смартфонів від купертіновців коштують близько тисячі доларів і не по кишені користувачам з обмеженим бюджетом, була представлена ​​відносно дешева модель iPhone Xr за ціною 749 доларів. Однак значна економія, на думку експертів, позначиться на важливих характеристиках девайса, вихід якого запланований на кінець жовтня.

По-перше, пам’ять смартфона буде всього 2 ГБ ОЗУ і вбудовані 64 ГБ. Працювати з якимись вимогливими додатками або іграми на подібному пристрої буде важко, адже воно почне підвисати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По-друге, в розробці iPhone Xr явно переборщили з яскравістю, яку порівнюють з невдалим iPhone 5С. Нарешті, сам застарілий дисплей LCD став причиною відкладеного релізу гаджета, оскільки виявив несправність. Відзначимо, що iPhone Xr став першим бюджетним девайсом у Apple, який, повторюючи старі покоління, відноситься до власної лінійки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.