Categories: Смартфони

Перші враження про iPhone Xs Max

Share

iPhone Xs Max, ймовірно, найочікуваніша пристрій з тих, що Apple показала на презентації 12 вересня. Після заходу журналісти отримали можливість випробувати нові гаджети. У цій статті ми зібрали найцікавіші враження про iPhone Xs Max.

techradar.com, Гаррет Бівіс: «IPhone XS Max, мабуть, стане ідеальним оновленням для власників iPhone Plus, які вважають за краще форм-фактор з великим екраном і збільшеною батареєю. У ньому упаковані всі топові функції 5,8-дюймової моделі, які, судячи з відчуттів, поки телефон в руці, працюють ще крутіше! ».

digitaltrends.com, Джуліан Чокатта: «Екран iPhone Xs Max став сьогодні« цвяхом програми ». Це прекрасний 6,5-дюймовий Super Retina HD OLED дисплей з неймовірними кольорами, а глибина чорного заворожує. Він підтримує HDR10 і Dolby Vision, тому ви отримуєте точне колірне представлення картинки, що робить підтримуваний контент абсолютно приголомшливим. Ми подивилися декілька сцен з «Першому гравцеві приготуватися», і це виглядало настільки реалістично, як якщо б ми були частиною віртуального світу ».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Wylsacom, Ілля Казаков : «iPhone Xs Max – це той смартфон, який я прямо зараз собі хочу! У нього великий екран, шикарна батарея, розміри плюс-версій «сімок» і «вісімок». Габарити мене не бентежать, зате я буду впевнений в тому, що смартфон проживе довго протягом дня ».

theverge.com, Дітер Бон: «iPhone Xs Max відчувається в руці набагато краще, ніж будь-який інший iPhone версії Plus. Я завжди вважав iPhone великих розмірів незручними, але, мабуть, ергономіка «Макса» відрізняється від попередніх моделей. Якщо ви не хотіли купувати iPhone Plus виключно через розмір, просто спробуйте потримати в руці Xs Max, перш ніж вирішити для себе, зручний він чи ні ».

mashable.com, Піт Пачаль : «Використовувати апарат не незручно. Принаймні не більше незручно, ніж будь-який інший великий смартфон. Місця в кишені він буде займати приблизно стільки, скільки і моделі iPhone plus. Коли я кілька разів повертав телефон однією рукою, щоб сфотографувати його з усіх боків, я ні разу не був близький до того, щоб упустити його, завдяки скляним деталям корпусу, які зовсім не слизькі ».

engadget.com, Кріс Веласко: «Apple оснащує iPhone Xs Max найбільшими екранами для смартфонів за всю історію компанії. Але саме божевільне відчуття від використання апарату – це те, що він дивно легкий. Я, як любитель фаблет, можу вам з упевненістю сказати, що кожен грам, якого позбувся смартфон в процесі створення, позитивно позначиться на здоров’ї зап’ясть користувачів в довгостроковій перспективі ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024