Експерт: За гроші на заміну заднього скла iPhone Xs можна купити новий iPhone 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після презентації нових гаджетів американська компанія Apple оприлюднила інформацію про вартість ремонту даних мобільних пристроїв.

При наявності гарантії AppleCare + покупцеві не доведеться платити за заміну акумулятора, поза Основних напрямів з нього візьмуть 70 доларів. Установка дисплея по AppleCare + обійдеться власнику сумою 30 доларів. Якщо у користувача немає гарантії, то за заміну екрану iPhone Xs він виплатить 280 доларів, а за Xs Max – 300 доларів США. Найбільше юзерів повинна цікавити рядок other damage, оскільки вона має на увазі витрати на суму 600 доларів. Найчастіше сюди відносять заміну заднього скла iPhone Xs.

Експерти нагадують, на даний момент за 600 доларів можна купити новий iPhone 8. Правда компанія-виробник обіцяє відремонтувати смартфон за 100 доларів, якщо у користувача є AppleCare +, але при цьому нічого не гарантує. Технічні фахівці переконані, якщо людина пошкодить заднє скло iPhone Xs, то йому доведеться викласти велику суму грошей на його заміну, рівносильну покупці нового iPhone 8.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.