Нові iPhone розкупили менше, ніж за хвилину

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Старт замовлень нових iPhone Xs і Xs Max відбувся 14 вересня. Як повідомляє видання Cult of Mac, нові моделі iPhone і четверте покоління Apple Watch були розкуплені менш, ніж за хвилину.

Хітом продажів став iPhone Xs Max – найбільш дорогий смартфон з представлених 12 вересня . Його розкупили практично миттєво – всього за кілька секунд. Так само швидко були розпродані і Apple Watch четвертого покоління. Експерти Cult of Mac переконані, що c таким впевненим стартом продажів iPhone Xs Max може стати найуспішнішим новим iPhone за всю історію Apple. По суті він є просто поліпшеним iPhone X, але в більшому форматі.

Нагадаємо, що ціни на iPhone Xs Max починаються з позначки в 1000 доларів. Передзамовлення більш доступного смартфона Apple – iPhone XR – стартує 19 жовтня, рівно за тиждень до його появи в магазинах. Коштувати він буде від 749 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зауважимо, що в минулому році старт попередніх замовлень на iPhone X відбувся 27 жовтня. Хоча новинка тоді була доступна відразу для всіх країн (новий iPhone буде доходити поступово до всіх країн), подібного ажіотажу експерти не зафіксували, що вже робить iPhone Xs і Xs Max успішнішим свого попередника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.