Galaxy Note 8 отримав дві основні функції Galaxy Note 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Electronics випустила оновлення для Galaxy Note 9 з підтримкою селфімоджі і можливістю запису відео при 960 кадрах в секунду в режимі Super Slow Motion. Раніше ці функції були ексклюзивно доступні тільки власникам флагманських апаратів Samsung 2018 року.

Незважаючи на те що ще півроку тому Samsung подавала селфімоджі як відмінну рису Galaxy S9 і S9 +, було очевидно, що при формуванні антропоморфних емодзі не задіюються будь-які апаратні датчики, а всі обчислення виробляються програмними методами.

Зйомка уповільненої відео на Galaxy Note 8

Куди сильніше дивує поява на Galaxy Note 8 режиму Super Slow Motion. Саме завдяки його роботі власники смартфона зможуть записувати відео при 960 кадрах в секунду. Правда, тривалість таких відео обмежена 0,2 секунди і роздільною здатністю, що не перевищує 720p.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім розширення ряду функціональних можливостей Galaxy Note 8, оновлення включає в себе вересневий патч безпеки. Згідно зі звітом Google, апдейт актуальною ревізії усуває кілька критичних вразливостей і багів, що існували в попередніх збірках прошивки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.