Apple всіх кинула: AirPower не буде

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після презентації Apple до компанії з’явилося більше питань, ніж було до неї. Чому в нових флагмани немає ніяких інновацій? Хто стане купувати iPhone Xr? Що трапилося з AirPower? Де нові AirPods? Чи варто чекати нові круті навушники Beats на окремому музичному заході Apple?

Є ймовірність, що корпорація з Купертіно відмовилася від раніше анонсованого, але так і не надійшовшого у продаж бездротового зарядного пристрою AirPower, яке Філ Шиллер представив рівно рік тому. Воно позиціонувалася як універсальна станція для зарядки трьох пристроїв одночасно.

Всі чекали, що Apple анонсує дату початку продажів зарядного килимка, але ніхто з провідних навіть не згадав гаджет під час виступу. Крім того, оновлений веб-сайт Apple.com видалив майже всі посилання на пристрій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий журналіст Джон Грубер передбачає, що проект, можливо, був скасований.

«Схоже, AirPower накрився мідним тазом. Ніхто з Apple не сказав про це ні слова. Вони навіть не згадали підтримку бездротової зарядки в iPhone XS і XR, хоч новинки і заряджаються швидше, ніж X », – написав Джон в Twitter.

Apple дійсно не говорила про збільшення швидкості зарядки по технологи Qi в нових смартфонах, а шанс перевірити це з’явиться тільки після старту продажів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.