Categories: Смартфони

Представлені iPhone Xs і iPhone Xs Max

Share

Ось нарешті і настав той день, якого так давно чекали шанувальники «яблучної» корпорації. Лічені хвилини тому публіці представили смартфони iPhone Xs і iPhone Xs Max, який оснащені по самому останньому слову техніки. Телефони відрізняються один від одного розмірами, а також ємністю батареї. В іншому, обидва мобільних пристрої практично ідентичні. З’явилася нова камера, процесор став потужнішим, а ще новинки обзавелися захистом від води за стандартом IP68, завдяки якій з ними можна занурюватися під воду.

Захід, присвячений анонсу телефону iPhone Xs і iPhone Xs Max, який пройшов в Театрі імені Стіва Джобса, розташованого поруч зі штаб-квартирою Apple в Каліфорнії. Звичайний флагман оснащений 5,8-дюймовим екраном, а версія «Max» може похвалитися 6,5-дюймовою матрицею. В обох випадках мова йде про Super Retina, заснованої на технології OLED. Дисплеї можуть відображати контент HDR, а також на деякий час активувати частоту оновлення 120 Гц, як на останньому поколінні iPad Pro.

Обидва телефони оснащені 8-ядерним процесором Apple A12 Bionic, який виготовлений з використанням 7-нм техпроцесу. У порівнянні з чіпом минулого покоління, новий на 50% енергоефективніший і на 50% швидший. Купити обидва телефони покупці вперше зможуть в модифікації з 512 ГБ пам’яті, що для багатьох абсолютно точно буде корисно. Камера в мобільних пристроях використовується подвійна, яка має 12 Мп роздільну здатність. Вона робить більш якісні фотографії в будь-яких умовах, ніж така як в iPhone X.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фронтальна камера володіє 7 Мп роздільною здатністю, підтримуючи при цьому портретний режим. За рахунок ряду нововведень, iPhone Xs і iPhone Xs Max самостійно позбавляють фотографованих людей червоних очей та інших недоліків, які можуть виникнути. Після зйомки можна регулювати глибину різкості, і це дуже корисно. Точно така ж можливість вже є в телефоні Samsung Galaxy Note 9, який вийшов на ринок місяць тому.

Нові телефони «яблучної» корпорації доступні для покупки в сріблястому, чорному і золотистому кольорах. Телефони iPhone Xs і Xs Max підтримує технологію Dual SIM, завдяки якій мобільні пристрої зможуть одночасно працювати з двома сім-картами, використовуючи технологію DSDS. Проте, одна з «сімок» є віртуальною eSIM, тому використовувати дві SIM-карти на території України не вийде ніяким чином, і це дуже сумно.

Що стосується часу автономної роботи, то iPhone Xs працює довше iPhone X на 30 хвилин, iPhone Xs Max – на 1,5 години. Продажі цих мобільних пристроїв почнуться вже 21 вересня, тобто в другій половині нинішнього місяця. Звичайна модель у версії з 64 ГБ пам’яті оцінена в $ 999, тоді як за «Max» просять більше – $ 1 099. Ціни в Україні, виявляться відчутно вищими. Крім того, новинки надійдуть на полиці українських магазинів пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024