Pocophone від Xiaomi за $300 раптово зміг конкурувати з Galaxy Note 9 за $1250

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дослідження провів один з журналістів Forbes, який заявив, що цінова війна – це двигун прогресу на ринку сучасних смартфонів.

Репортер Бен Сін заявив, що йому дуже сильно сподобався Galaxy Note 9 від Samsung, причому, настільки, що він не втримався і купив його для особистого користування. Проте, таку блискучу рекомендацію, яку робили багато американських авторів оглядів, він давати відмовився, тому як зіткнувся з новим недорогим телефоном Pocophone, який є суббрендом Xiaomi.

Вся справа в тому, що за $300 Pocophone пропонують майже ті ж компоненти «заліза», що і Samsung за $1250 доларів. Більш того, раптово для самого Сина виявилося, що Pocophone може багато в чому впевнено конкурувати з преміальним смартфоном від корейців. Суббренд від Xiaomi також пропонує батарею на 4000 мАг, процесор Snapdragon 845, просунуту систему охолодження, а в питаннях камери телефон від Poco, який повинен свідомо програвати, раптово виявився неймовірно близький до практично ідентичному результату.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Pocophone обігнав Note 9 в багатоядерних і одноядерних тестах, обійшов в показниках завантаження і вивантаження файлів. Журналіст додав, що у його Note 9 8 гігабайт оперативної пам’яті, а у Pocophone 6. Для нього є вкрай дивним, що Samsung програє, враховуючи таку істотну різницю в ціні.

Репортер резюмував, що, випустивши Note 9 Samsung вельми справедливо припустив, що їм слід виставляти ціну, аналогічну політиці Apple, проте всі карти «псують» китайські бренди, які переманюють користувачів, виставляючи ціну, яка набагато нижче, але пропонує майже такі ж функції. Швидше за все, подібна ситуація змусить Samsung якось реагувати, адже, на відміну від Apple, які зайняли власну нішу, корейці мають десятки конкурентів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.