Categories: Смартфони

Новий смартфон Nokia оснащений камерою з п’ятьма об’єктивами

Share

У першій половині нинішнього року публіці представили смартфон Huawei P20 Pro, який став першим в світі мобільним пристроєм, оснащеним потрійною основною камерою. Проте, вже зовсім скоро його рекорд буде побитий, а зробить це компанія Nokia. Лічені години назад, 4 вересня 2018 року, інсайдери виклали в китайську соцмережу Weibo фотографію нового телефону бренду, який оснащений фотокамерою з п’ятьма об’єктивами.

Задня кришка нового телефону Nokia виконана зі скла, причому, швидше за все, Corning Gorilla Glass 6. Очевидно, що раз мобільний пристрій може похвалитися пятерной камерою на тильній кришці, то мова йде про самий передовий флагман. Швидше за все, майбутня новинка буде називатися Nokia 9 або ж Nokia X. На цей рахунок ще немає точної інформації. Втім, зате вже зараз відомі деякі деталі. Так, зокрема, телефон готовий до появи в продажу не в Китаї, а в Європі.

Зробити такий висновок вдалося на основі написи Android One на тильній кришці. Всі мобільні пристрої, які мають такий надпис, працюють на «голій» оригінальній операційній системі від Google, в якій є магазин «Play Маркет». Телефони для китайського регіону таким похвалитися не можуть. Таким чином, новинка надійде в продаж на нашому ринку раніше, ніж на китайському. Це радує.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що складно сказати, навіщо новому мобільному пристрою Nokia потрібно п’ять камер. Є думка, що фінська HMD Global вирішила відтворити в своєму новому телефоні багатомодульні камеру під назвою Light. В такому випадку новий смартфон Nokia зможе робити дуже вражаючі за якістю знімки, тому як кожен об’єктив буде відповідати за свій конкретний колір, в результаті чого картинка, після об’єднання, виявиться більш деталізованою і чіткою. Найбільш сильно цей ефект виявиться помітний при нестачі світла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Nokiaукр
  • Останні записи

    Новий ШІ-чіп Apple M4 можуть представити вже 7 травня разом з iPad Pro

    До цього часу компанії вдавалося тримати технічні дані планшетів у секреті. Однак, з огляду на…

    29.04.2024

    З’явилися подробиці про доступні камерофони Huawei nova 13 Pro та nova 13 Ultra

    Нові смартфони компанії Huawei, nova 13 Pro і nova 13 Ultra можуть отримати процесор Kirin…

    29.04.2024

    Huawei Pura 70 Ultra виявився майже на 100% зроблений із китайських компонентів

    Флагманський смартфон Huawei Pura 70 Ultra знову розібрали блогери — але цього разу не для…

    29.04.2024

    Що насправді впливає на швидкість роботи смартфона

    Вважають, що швидкість роботи смартфона безпосередньо залежить від продуктивності процесора та оптимізації, яку провів виробник.…

    29.04.2024

    Beats готується представити навушники Apple Beats Solo Buds та Solo 4

    Згідно з останнім витоком, компанія Apple планує випустити свої нові продукти під брендом Beats наступного…

    29.04.2024

    Nintendo Switch 2 втратить свою фірмову фішку

    Гравці більше не почують приємного натискання кріплення джойконів. Про це пише іспанське видавництво Vandal.  За…

    29.04.2024