Представлений концепт золотого iPhone XS

Час читання: < 1 хв.

Кілька днів тому видання 9to5Mac опублікувало ексклюзивне зображення iPhone XS в золоте забарвлення. За запевненням блогу, цьому рендеру можна вірити – даний знімок є частиною офіційних рекламних матеріалів нового флагмана. На основі цієї інформації, дизайнером-ентузіастом був відтворений ролик, що демонструє новинки з усіх боків. Давайте поглянемо на нього ближче, оскільки цей концепт безумовно заслуговує на нашу увагу.

Реклама

На думку дизайнера, iPhone XS візуально практично не зміниться в порівнянні з поточним флагманом. Єдина відмінність, про яких ми вже тепер знаємо – нове золоте забарвлення корпусу. Не можна не відзначити те, що ролик зроблений досить якісно, – і навіть стилізований під фірмову рекламу Apple. Однак потрібно розуміти, що це всього лише концепт – реальні пристрої можуть виглядати дещо інакше. Втім, дати загальне уявлення про новинки він все ж може.

Зараз читають  Apple розкрила статистику оновлень iPhone до iOS 17

Нагадаємо, що на презентації 12 вересня, Apple покаже громадськості три нові моделі смартфонів: iPhone XS, iPhone XS (Plus), а також «доступний» iPhone з IPS-екраном. Передбачувана вартість преміум моделей складе 899-1099 доларів. «Бюджетна» ж версія буде продаватися за 649-699 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОappleinsider.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.