Categories: Смартфони

Nokia створила приголомшливий смартфон, про який мріють всі

Share

Фінська корпорація HMD Global ось уже як майже два роки займається створенням і випуском мобільних пристроїв з самих різних цінових категорій. У травні нинішнього року вона представила публіці смартфон Nokia X6, який став оптимальним по співвідношенню ціна / якість, причому навіть, напевно, найкращим на ринку. Цей апарат запропонував потужне технічне оснащення, стильний дизайн, новітнє ПО, а також ряд інших особливостей, які зробили його вкрай привабливим.

Як вдалося з’ясувати сьогодні від китайського відомства 3C, компанія HMD Global успішно підвернула процедуру сертифікації свого нового телефону, який носить модельний номер TA-1131. Цей апарат, швидше за все, буде називатися Nokia X7, тобто він стане більш просунутою версією моделі, випущеної в травні. В цьому немає нічого дивного, тому як недавно випущена новинка стала справжнім хітом в Китаї і за його межами.

Очікується, що новинка в особі Nokia X7 зможе похвалитися 4/6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної флеш-пам’яті, 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 710, графікою Adreno 616, а також повнорозмірним витягнутим у висоту екраном зі співвідношенням сторін 18: 9 . Представлять цей апарат до кінця вересня, тобто вже в самий найближчий час. Звичайно, перший час продаватися новинка буде тільки в Китаї, тоді як до полиць магазинів в Україні та інших регіонах світу вона може дістатися лише до кінця року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є надія, що новий приголомшливий смартфон Nokia виявиться оснащений модулем NFC, завдяки якому всі власники новинки зможуть оплачувати будь-які покупки за допомогою платіжної системи Google Pay. Не можна не помітити, що новий мобільний пристрій гарантовано зможе похвалитися модулями Wi-Fi 802.11ac (2,4 ГГц + 5 ГГц) і Bluetooth 5.0. Говорити про вартість не доводиться, однак вона гарантовано не перевищить позначку в $ 400.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Nokiaукр
  • Останні записи

    Інсайдер назвав дату коли представлять iPhone 16

    Головна аналітична компанія DSCC Росс Янг поділився в X (екс-Twitter) інформацією про те, що постачальники…

    17.05.2024

    Виробництво дисплеїв для iPhone 16 розпочнеться у червні

    За його словами, випуск панелей розпочнеться вже найближчими тижнями, причому найбільші обсяги виробництва будуть у…

    17.05.2024

    TikTok тестує завантаження 60-хвилинних відео

    TikTok розпочав тестування нової функції, що дозволяє завантажувати відео тривалістю до 60 хвилин. Нововведення поки…

    17.05.2024

    Apple представила нову функцію iOS 18, яка позбавить вас від захитування в автомобілі

    Компанія Apple представила першу хвилю нових функцій iOS 18, які з'являться пізніше цього року. Йдеться…

    17.05.2024

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024