Categories: Ґаджети

Новий смарт-браслет порвав Xiaomi Mi Band 3

Share
Час читання: 2 хв.

Для більшості людей кращим спортивним браслетом на ринку в даний час є Xiaomi Mi Band 3. З його допомогою можна відстежувати фізичну активність, стежити за якістю сну, використовувати «розумний» будильник, а також робити багато інших речей. Проте, це лише невелика частина від того, що вміє новий смарт-браслет під назвою Nubia α. Новинка має досить дивну назву, яке неправильно відображається на багатьох ресурсах через особливості кодування, однак сам по собі трекер унікальний.

Головна особливість в тому, що Nubia α являє собою не просто браслет, а повноцінний смартфон, але з витягнутим у висоту екраном. Він є гнучким, завдяки чому весь наручний пристрій виглядає дуже ефектно. За словами виробника, це не просто фітнес-трекер, а повноцінний «носячий смартфон», з якого можна дзвонити, виходити в інтернет, шукати інформацію в глобальній мережі, дивитися програму тренування і виконувати ряд інших дій.

Очевидно, що новий смарт-браслет геть порвав Xiaomi Mi Band 3, але не тільки за функціональними можливостями і зовнішнім виглядом, але ще і ціною. Дійшло до того, що новинка має фронтальну камеру і елементами управління з бічних сторін. В наявності кілька мікрофонів з функцією шумозаглушення і LTE-модем, за рахунок якого трекер може працювати з SIM-картами в мережах 2G, 3G і 4G. Гаджет відстежує фізичну активність, показує дату і час, програє музику, відображає погоду і музику, а також може виконувати безліч інших дій.

Компанія-виробник не стала уточнювати, який саме дисплей вона використовувала в браслеті, однак, швидше за все, це унікальна OLED-матриця, яка стійка до згинання. Творці цього наручного гаджета запевняють, що поки що їх новий продукт знаходиться в стадії прототипу, який в найближчі кілька тижнів або місяців допрацюють, після чого можна буде говорити про підсумкову вартості всього гаджета. Очікується, що купити його можна буде приблизно за $ 500, а продажі почнуться в кінці нинішнього року.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

View Comments

  • Хмм...враховуючи що він коштує в 17 разів дорожче ніж mi band 3, то це теж саме що говорити що новинка від Ламборджині порвала Жигуля.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Nintendo Switch 2 вийде навесні 2025 року з магнітними джойконами і новим дизайном стіків

    У недавньому випуску іспанського подкасту Vandal Radio було розкрито нові подробиці про майбутню консоль Nintendo…

    28.09.2024

    Смарт-телевізори Samsung та LG роблять приховані скріншоти

    Популярні моделі смарт-телевізорів Samsung та LG таємно роблять скріншоти екрану, навіть коли користувач використовує їх…

    28.09.2024

    OpenAI планує збільшити вартість підписки на ChatGPT до $44

    OpenAI готується залучити $7 мільярдів у новому раунді фінансування, що може підвищити її оцінку до…

    28.09.2024

    Годинник Xiaomi Watch 2 випустили в новому кольорі

    На міжнародному ринку з'явилася нова версія розумного годинника Xiaomi Watch 2 у стильному кольорі Titan…

    28.09.2024

    VIVO випередила Samsung і Google у випуску Android 15 для флагманів

    Чудова новина для власників флагманських смартфонів VIVO – компанія першою серед великих брендів надала стабільні…

    28.09.2024

    Apple відмовляється від інвестицій в OpenAI

    Apple відмовилася від планів інвестувати в OpenAI, одного з провідних гравців у сфері штучного інтелекту,…

    28.09.2024