Користувачі iOS 12 поскаржилися на настирливі повідомлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власники мобільних пристроїв від Apple, які встановили iOS 12 в бета-версії стали скаржитися на отримання великої кількості настирливих повідомлень, що пропонують оновлення ПЗ, але здійснити процес в результаті виявилося неможливо.

Якщо розблокувати iPhone або iPad з iOS 12 beta, система запропонує провести оновлення додатків, однак в разі згоди видає повідомлення про помилку. За відомостями майданчики MacRumors, проблема початку реєструватися масово ще напередодні ввечері, тоді як сьогодні вранці вразила багатьох користувачів iOS 12. Насправді нічого незвичайного в появі помилки немає, оскільки мова йде про тестову версію, яка поки що не вийшла офіційно.

При цьому користувачі iOS 12 beta висловлюють невдоволення появою настирливих повідомлень про неіснуючі оновлення. Офіційні представники Apple на сьогодні ніяк не прокоментували незвичайна поведінка бета-версії своєї операційної системи для мобільних пристроїв. Експерти висловили впевненість, що оновлення для усунення цієї проблеми стане доступним в самий найближчий час.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.