Визначено конкурента Pixel 3 XL з дивним вирізом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Pixel 3 XL, ймовірно, самий некрасивий смартфон 2018 року. Апарат представлять 9 жовтня цього року. Однак у нього з’явився конкурент.

Ним став Motorola Moto G7, фотографії якого з’явилися в Мережі:

 

На фотографії в меню смартфона він іменується як Moto G6 Plus, проте даний смартфон вже представлений на ринку, тому, швидше за все, смартфон стане частиною нової лінійки G7.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Невеликий виріз у вигляді краплі є трендом 4 кварталу цього року. Huawei і Oppo вже представили і готуються представити смартфони з подібним вирізом.

Однак у випадку з Huawei, наприклад, компанія в Mate 20 буде використовувати невеликий виріз не тільки з точки зору ширини, але і по відношенню до довжини.

У випадку з Motorola новий ще не представлений Moto G7 має досить вузький виріз, за ​​рахунок чого в статус-барі можна розмістити більше інформації. Але при цьому даний виріз дуже довгий. Його довжина порівнянна з довжиною вирізу в Pixel 3 XL.

Наприклад, ще не представлений Motorola One хоч і має більш широкий виріз, але не настільки довгий, від чого не викликає сильного дискомфорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОandroidinsider.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.