Apple в наступному році повністю відмовиться від 3D Touch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про це поінформував аналітик Блейн Кертіс, який зробив відповідні висновки після спілкування з постачальниками комплектуючих Apple в Китаї.

Три роки тому компанія Apple презентувала технологію 3D Touch. Нова функція з’явилася разом зі смартфонами iPhone 6s і iPhone 6s Plus. Технологія 3D Touch дозволяє розпізнавати силу натискання на екран, в зв’язку з чим кількість виконуваних опцій в додатках значно розширюється. Пізніше така функція з’явилася і в деяких Android-смартфонах. Нещодавно ЗМІ стало відомо, що Apple в наступному році планує повністю відмовитися від 3D Touch. Про це заявив аналітик Блейн Кертіс після спілкування з постачальниками комплектуючих Apple в Китаї. Експерт уточнив, що відмова від технології буде проходити поступово: спочатку її позбавлятися нові моделі, а остаточно вона зникне з гаджетів Apple в четвертому кварталі наступного року.

Нагадаємо, що раніше інсайдери поінформували, що новий бюджетний iPhone з 6,1-дюймовим РК-дисплеєм, який компанія повинна презентувати з новими флагманами вже цієї осені, не підтримуватиме технологію 3D Touch. Також на осінь призначена презентація бездротового зарядного пристрою AirPower. Навушники AirPods 2 з’являться в продажу тільки до кінця наступного року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.