Камера Google Pixel 3 XL складе конкуренцію аналогам від Huawei і Samsung

Інсайдерський «злив» про новинку від Google викликав інтерес фахівців. Вони вирішили порівняти камери Pixel 3 XL і який недавно з’явився в продажі Samsung Galaxy Note 9.

Щоб підвищити ставки до них був доданий лідер серед камерофонів Huawei P20 Pro. При вивченні динамічного діапазону камери Pixel 3 XL, експерти визначили, що він випереджає за цим показником свої аналоги. Те ж саме стосувалося деталізації і насиченості образу вручну. У смартфоні Google виявилася функція для збільшення яскравості знімка без втрати якості. При цьому у конкурента Galaxy Note 9 колірна насиченість на високому рівні, але при збільшенні картинки якість погіршується.

Експерти, вивчивши інші параметри ще не вийшовшого Google Pixel 3 XL, вважають, що за певних розбіжностей у функціональних характеристиках виробів він складе гідну конкуренцію визнаним флагманів компаній-конкурентів. Вихід смартфона від Google очікується в жовтні. У новому гаджеті буде бездротовий зарядний пристрій, дисплей від LG, 6 Гб оперативної пам’яті і 128 Гб вбудованої пам’яті. Передбачувана ціна виробу близько 1000 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.