Витік: зображення LG V40 з п’ятьма камерами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі виявилися прес-рендери майбутнього флагмана LG – V40 ThinQ. На зображеннях показано, що корейський виробник наділить новинку “чубчиком” у верхній частині екрану, дуже вузькими бічними рамками – що їх практично не видно – і п’ятьма камерами.

Дві камери (швидше за все, з функцією розпізнавання обличчя) які розташуються на лицьовій стороні, ще три з горизонтальною орієнтацією – на тильній. Ймовірно, одна з них виступить в якості ширококутних об’єктивів, інша – як телефото-об’єктив. Сканер відбитків пальців розташується на “спинці”, пише GSMArena.

Окрема кнопка для виклику “Асистента” Google розміститься на лівому ребрі, під клавішами регулювання гучності – як у G7 ThinQ. Також V40 приписують наявність 3,5-мм аудіороз’єм для навушників і чотирьох цапову, як у всіх останніх висококласних смартфонів LG.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як процесор, ймовірно, послужить флагманська платформа Snapdragon 845. Судячи з дати, відображеної на екрані пристрою, LG покаже новинку 16 листопада.

У Росії почали продавати LG G7. З телевізором “в навантаження”читайте також

V40 може стати другим (після Huawei P20 Pro) або третім смартфоном у світі, що має три основні камери. Стільки ж об’єктивів повинна отримати Mate 20 Pro, але коли Huawei випустить цю модель, невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.