Motorola запатентувала складаний смартфон Motorola RAZR?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Ще один виробник готує складаний смартфон. У мережі вже припускають, що це майбутня розкладачка RAZR.
Ресурс Mobielkopen звернув увагу на новий патент Motorola на складаний мобільний пристрій, опублікований на сайті відомства з патентів і товарних знаків США. Це дало привід припустити, що компанія може відродити легендарну розкладачку RAZR.

Заявка під назвою «Електронний пристрій з шарніром і відповідними системами і механізмами» вперше була подана на розгляд 31 травня минулого року і тільки 21 серпня 2018 року затверджена відомством. У ній представлені схематичні зображення того, як може виглядати складаний смартфон Motorola.

Motorola запатентувала складаний смартфон (Motorola RAZR?)

Пристрій з витягнутим гнучким дисплеєм оснащено шарнірним механізмом, який знаходиться посередині екрану і дозволяє апарату складатися навпіл.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тильна сторона смартфона нагадує оригінальну Moto X. Тут розташована камера, решітка динаміка і сканер відбитків пальців. Внизу є невеликий виріз, його присутність, ймовірно, обумовлено особливістю конструкції.

Motorola запатентувала складаний смартфон (Motorola RAZR?)

В описі до патенту пояснюється, як смартфон складається і як працює механізм. Наявність патенту зовсім не означає, що Motorola випустить складаний пристрій найближчим часом. По крайней мірі, компанія не виключає такої можливості, а може навіть вже працює в цьому напрямку.

Раніше в цьому році генеральний директор Lenovo на зустрічі з журналістами пообіцяв багато інновацій в дизайні смартфонів Motorola завдяки гнучким дисплеям, а також дав зрозуміти, що легендарний бренд RAZR може бути відроджений. Ризикнемо припустити, що сучасний смартфон RAZR буде виглядати, як в патенті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.