Найбільш очікуваний смартфон Nokia повністю розсекречений

В кінці минулого тижня компанія HMD Global оголосила дату свого наступного великого анонса. Через аккаунт Nokia Mobile було обіцяно «уявити найочікуваніший телефон» 21 серпня 2018 року.

Тоді експерти припустили, що мова йде про флагманський смартфон Nokia 9, але як стало відомо тепер, швидше за все, це буде широкий запуск в міжнародному масштабі Nokia 6.1 Plus.

На початку серпня HMD вже розсилала запрошення на анонс 21 числа з натяками на Nokia 6.1 Plus. Смартфон являє собою міжнародну версію Nokia X6, який дебютував в Китаї в травні. У червні модель вперше вийшла за межі Китаю, дебютувавши в Гонконзі.

Технічні характеристики Nokia 6.1 Plus збігаються з Nokia X6, тільки в якості програмної платформи використовується чиста версія Android 8.1 Oreo, замість фірмової оболонки для китайського ринку.

Нагадаємо, Nokia X6 став першим смартфоном HMD Global з безрамковиv дизайном і вирізом екрану в стилі iPhone X. Він оснащується 5,8-дюймовим дисплеєм із співвідношенням сторін 19: 9 і роздільною здатністю Full HD + (2280 х 1080 пікселів), сканером відбитків пальців, подвійний основною камерою на 16 + 5 Мп, фронтальною камерою теж на 16 Мп.

Апаратної платформою став восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 636, 4 або 6 ГБ оперативної і 32 або 64 ГБ вбудованої флеш-пам’яті з можливістю розширення картками microSD об’ємом до 256 ГБ. Акумулятор має ємністю 3060 мАг з швидкою зарядкою Qualcomm Quick Charge 3.0.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я