Скоро Huawei P20 Pro стане ще більш бажаним

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В кінці цього місяця розпочнеться виставка IFA 2018. Компанії Huawei буде дуже складно показати на ній щось ще більш вражаюче, ніж її флагман P20 Pro . Його і так можна з упевненістю назвати одним з найвдаліших і бажаних смартфонів року. Чутки говорять про те, що китайська компанія на виставку привезе вже знайомі P20 Pro в абсолютно нових градієнтних кольорах.

Багатьом дуже сподобалася градієнтна задня панель в Huawei P20 Pro. Вона і правда виглядає привабливо. Зробити її краще можна тільки розширивши набір доступних колірних рішень.

У наших колег з Android Authority з’явилася ексклюзивна інсайдерська інформація, згідно з якою Річард Йу на презентації в рамках IFA покаже P20 Pro в двох нових кольорах. В інтересах свого джерела Android Authority не стали публікувати зображення і розголошувати назви кольорів. Колеги лише постаралися описати нові кольори словами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За їх словами, перший новий колір був створений дизайнерами компанії, які надихалися нічним небом і північним сяйвом. Колір задньої кришки смартфона буде перетікати від чорного до синього і фіолетового.

Другий колір був створений з думками про море, пісок і мушлі. Він переходить від білого до жовтого і рожевого. Кажуть, що колір дуже близький до рожевого золота в звичайному P20.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.