«Як iPhone»: Секретна функція Android блокує будь-який смартфон на відстані

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Крадіжка особистої інформації з втраченого телефону стала прибутковою справою, якому покладено край, запевняють інженери.

Реклама

Приватні дані користувачів соціальних мереж знаходяться в приховану небезпеку, більш того під приціл шахраїв потрапили і власники дорогих гаджетів. Сучасні телефони дозволяють діловим людям не тільки вести переговори і листування з клієнтами і партнерами, а й управляти банкінгом, своїм сайтом і проводити оптові і роздрібні закупівлі в Мережі.

Виходячи з цього, телефони перейняли всі функції висококласної електроніки і стали пасткою для власника. Однак убезпечити людей від крадіжки особистої інформації може секретна функція Android, яка блокує смартфон на відстані. Ця опція діє як функція iPhone, власник отримує можливість віддалено заблокувати телефон через Інтернет. Щоб включити цю опцію потрібно застосувати пункт «Знайти мій пристрої» в налаштуваннях вашого телефону.

«Налаштуйте відповідно, і, якщо ви втратите або вам вкрадуть телефон, ви як мінімум не будете турбуватися про втрату своїх даних», – говорить експерт.

Для користувачів Android є маса прихованих функцій, які дозволять убезпечити особисті дані. Наприклад, включення гостьового режиму для декількох користувачів. Якщо стороння людина просить скористатися смартфоном, можна включити цю функцію і не переживати, що приватні дані будуть викрадені і використані без відома власника.

На нових пристроях від компанії Xiaomi є можливість включати “друге місце” для використання гаджета іншими людьми. По суті це працює як другий обліковий запис на комп’ютері.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоvistanews.ru

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ