Названа дата виходу наступного флагмана OnePlus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними CNET, компанія OnePlus представить новий флагманський смартфон в жовтні цього року. Ним стане OnePlus 6T – вдосконалена версія звичайної «шістки» з новою формою вирізу в екрані, сканером відбитків пальців, вбудованим під матрицю, і збільшеним об’ємом оперативної пам’яті.

Новий флагман буде тимчасовим ексклюзивом американського оператора T-Mobile, а потім почне продаватися по всьому світу. Згідно з інформацією джерел CNET, вартість пристрою в США складе 550 доларів.

Зовні OnePlus 6T буде схожий на OPPO R17, а в плані технічних характеристик отримає тільки одна зміна – збільшений до 10 ГБ обсяг оперативної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що в OnePlus 6 встановлений процесор Qualcomm Snapdragon 845, AMOLED-дисплей діагоналлю 6.28 дюйма з роздільною здатністю 2280 × 1080 пікселів, співвідношенням сторін 19: 9 і захистом Gorilla Glass 5, 6 або 8 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам’яті в максимальній конфігурації . Основна камера подвійна (16 + 20 Мп), а селф-камера робить знімки з роздільною здатністю 16 Мп. Ємність акумулятора становить 3300 мАг, підтримується швидка зарядка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.