Восьма бета iOS 12 повернула iPhone 5s до життя

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Установка на iPhone 5s восьмої бета-версії iOS 12, яка вийшла в середині цього тижня, реально повертає смартфон до життя. Це довів провідний YouTube-каналу iAppleBytes, записавши підтверджує відеоролик, в якому він порівнює флагман 2013 року на базі актуальною бета-збірки і iOS 11.4.1 .

Вперше iPhone 5s, що працює під управлінням бета-версії iOS 12, включився швидше, ніж на iOS 11.4.1. Оскільки iAppleBytes викладає відео без склеєних, нескладно підрахувати, що різниця на користь моделі на базі попередньої збірки операційної системи досягає майже 20 секунд.

Як змінилося швидкодія iOS 12 beta 8

Швидкодія iOS 12 beta 8 також видно на прикладі спрацьовування інтерфейсу. Як і було обіцяно на презентації, клавіатура на беті з’являється практично в момент запуску. Те ж саме спостерігається при натисканні на клавішу «Поділитися» в додатку «Фото» і при запуску камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зате в синтетиці перевагу iOS 12 beta 8 над iOS 11.4.1 виявилося не таким очевидним. У двох з трьох бенчмарках стабільна версія ОС від Apple обійшла – нехай і незначно – тестову збірку практично за всіма показниками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.