Google Pixel 3 XL показали на знімку. Від виїмки в його екрані хочеться плакати

В кінці липня інсайдери показали третє покоління Pixel з усіх боків. Особливо запам’ятався передній ракурс – у верхній частині дисплея XL-версії красувалася величезна виїмка. Схоже, опубліковані фотографії виявилися правдивими. Дизайн смартфона підтвердив «шпигунський» знімок.

Чекати презентацію нових пристроїв залишилося відносно недовго. Анонс відбудеться 4 жовтня , про що вже розповіли самі представники компанії. Схоже, противників дисплейних «чёлок» новий Pixel 3 XL розчарує.

Смартфон засвітився в Твіттері MobileSyrup, повідомляє 9to5google . Його сфотографували в Торонто, причому журналісти не особливо сумнівається в автентичності Pixel 3 XL. У збільшеному вигляді пристрій виглядає так.

Знімок підтверджує стару інформацію про дизайн флагмана. Ключовими відмінностями стануть виїмка у верхній частині і так званий підборіддя – в нижній.

Нагадаємо, від смартфона чекаємо 4 ГБ оперативної пам’яті і Snapdragon 845. Він набрав в Geekbench 2426 балів в одноядерному режимі і 8355 – в багатоядерному.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.