Google прибрав із Android 9.0 важливу функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Тепер користувачі не можуть записувати свої розмови. Якщо ви один з небагатьох щасливчиків, у яких є Android 9.0 Pie на вашому телефоні, ви все одно не встигли звикнути до всіх новим оновленням та функцій на вашому телефоні. Однак для тих, хто часто використовує програми для запису дзвінків від сторонніх виробників, можуть зауважити, що ці програми не працюють на вашому телефоні.

Це зміна напевно розчарує тих, хто покладається на програми для запису викликів для ділових і особистих цілей. В магазині Android Play в даний час є більше 200 програм для запису дзвінків із загальною сумою понад 200 мільйонів установок.

Незважаючи на повідомлення про проблеми зі сторонніми додатками, оскільки Android Pie був в бета-версії, деякі люди вважали, що це просто проблема, яка буде розв’язана з офіційним випуском Pie. Однак Google закрив обхідний шлях в Android Pie, який розробники використовували протягом багатьох років, щоб використовувати сторонні програми для запису дзвінків.

Офіційний API для запису дзвінків був включений у більш ранні версії Android, однак Google видалив API з випуском Android 6.0 Marshmallow в 2015 році. Технічний гігант заявив, що API був вилучений з-за конфіденційності користувачів, проте він залишив легкий обхідний шлях для розробників додатків, які працювали у версії Android 8.1 на початку цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ймовірно, Google дійсно закрив обхідний шлях через проблеми з конфіденційністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.