iPhone 2018 вже продають за 127 тисяч доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виявляється, не тільки в Україні за шалені гроші продають люксові смартфони на базі гаджетів Apple. Наприклад в Британії вже можна замовити ще не анонсований iPhone 2018 року в корпусі з золота, який, до того ж, поставляється в стильній дерев’яній коробці.

Ця модель отримала назву «Billionaire’s edition» ( «Серія для мільярдерів»), супроводжується VIP-послугами консьєржа 24/7/365 протягом п’яти років, довічною гарантією і обійдеться вам в 127 000 доларів. Це більш ніж в сто разів дорожче iPhone X на 256 ГБ (в даній моделі також 256 ГБ).

Слід зазначити, що британський виробник Goldgenie називає новий смартфон «iPhone XS», однак навряд чи це можна вважати офіційною назвою, оскільки у компанії немає ніяких відносин з Apple. До речі, Goldgenie вже продавала iPhone X з 24-каратного золота за 4000 доларів на честь весілля принца Гаррі і Меган Маркл.

 

Ну, і останній важливий момент щодо «iPhone для мільярдерів»: незважаючи на те, що пристрій ще навіть не представлено офіційно, ви вже зараз повинні заплатити 50-процентний депозит, щоб отримати його восени. З іншого боку, якщо ви мільярдер, то не будете звертати увагу на такі дрібниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.