Categories: Смартфони

Xiaomi виконала заповітну 8-річну мрію мільйонів людей

Share

Компанія Xiaomi ось уже як цілих 8 років займається створенням різної техніки. За цей період часу вона перетворилася з маловідомого бренду, який знали тільки у вузьких колах, в одну з ключових IT-компаній Китаю. Вона створює смартфони, смарт-годинники, телевізори, спортивні браслети, планшети, ноутбуки, навушники, «розумні» гаджети, телеприставки, а також електронні пристрої з багатьох інших категорій. 14 серпня 2018 року, даний виробник виконав заповітну 8-річну мрію мільйонів людей.

Продукція від компанії Xiaomi дуже хороша, і всі люди це розуміють. Це одна з ключових причин її високої популярності, однак порадувати себе технікою від цього виробника можуть далеко не всі. Ось уже як майже ціле десятиліття жителі США і ряду інших країн Нового Світу змушені дивитися на смартфони, планшети, ноутбуки та інші пристрої від цього бренду тільки на сторінках веб-сайтів в інтернеті, тому як вони недоступні для покупки.

Лічені години назад Xiaomi в соціальних мережах Twitter і Instagram опублікувала тизерне зображення, в якому написано «Hello USA». Таким чином китайський виробник натякнув на те, що він ось-ось почне продавати свої товари на території США. Це, безумовно, відмінна новина для мільйонів громадян Сполучених Штатів, оскільки багато з них напевно захочуть купити собі телефони від цього виробника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мова йде не просто про початок продажів якихось окремих моделей телефонів Xiaomi в США, а про введення в дію цілого американського підрозділу, який буде займатися переговорами з місцевими стільниковими операторами, відповідати за гарантійне обслуговування, надавати консультації, а в майбутньому також відкривати фірмові роздрібні магазини, в яких американці зможуть купувати смартфони, планшети, телеприставки, навушники, ноутбуки, портативні акумулятори та багато інших електронні гаджети.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomiукр
  • Останні записи

    iOS 18 стане одним із найпомітніших оновлень. У ньому зміниться домашній екран

    Нова версія операційної системи iOS 18 отримає не лише функції на базі штучного інтелекту, а…

    01.05.2024

    Apple представить браузер Safari з підтримкою ШІ разом із новими операційними системами

    Компанія Apple тестує версію свого веб-браузера Safari, яка включає зміни в інтерфейсі користувача, розширені функції…

    01.05.2024

    Шахраї крадуть акаунти українців у WhatsApp

    Шахраї викрадають акаунти WhatsApp, використовуючи фейкові петиції про присвоєння «Героя України» загиблим захисникам. Про це повідомляє…

    30.04.2024

    В мережі з’явилися нові рендери Google Pixel 8a з додатковим кольором корпусу

    Про Google Pixel 8a продовжують з'являтися витоки, і сьогоднішній день не став винятком - насправді,…

    30.04.2024

    Експерти назвали додатки, які стежать за вами та збирають дані

    Оскільки мобільні додатки та сервіси можуть збирати детальну інформацію про користувачів, важливо знати, які дозволи…

    30.04.2024

    Представлені навушники Beats Solo Buds та Solo 4

    Бренд Beats, що належить Apple, анонсував нові накладні бездротові навушники Solo 4. Модель за ціною…

    30.04.2024