Досить вірити в міфи про батарею iPhone. Ці заяви Apple зруйнують їх

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожному власнику iPhone хочеться, щоб він працював від одного заряду якомога довше. Це бажання змусило вірити людей в різні міфи про використання акумулятора в смартфоні. Досвідчені користувачі та постійні наші читачі давно знають, чому слід довіряти. Для інших у нас сьогодні є можливість зруйнувати міфи силою офіційних заяв компанії Apple і фраз співробітників Genius Bar.

Міф №1: iPhone пропрацює довше, якщо закривати невикористовувані додатки

Ми вже розповідали , що постійне закриття додатків не тільки не здатна збільшити час автономної роботи пристрою, але навіть може позначитися на ньому негативно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Справа в тому, що більшість додатків зі списку насправді не працюють в даний момент. Ті програми, які працюють, тримають в пам’яті інформацію для того, щоб не витрачати час на її завантаження, коли ви повернетеся до додатка. На завантаження цієї інформації витрачається більше енергії, ніж на її зберігання в пам’яті.

Сама компанія Apple на сторінці підтримки пише: «Ви повинні примусово закривати додатки тільки тоді, коли вони не відповідають».

Міф №2: шкідливо заряджати iPhone всю ніч

Міф про те, що батарею iPhone якимось чином можна перезарядити, ходить дуже давно. Інформація була актуальна ще до появи смартфонів з літій-іонними акумуляторами. В iPhone просунута система управління зарядом, і якщо смартфон залишиться підключений до джерела живлення і після того, як він зарядиться на 100%, це не зробить ніякого ефекту.

Сама Apple жодного разу не згадувала про можливість перезарядити акумулятор, заявляючи лише те, що всі акумулятори є витратним елементом з обмеженим терміном служби.

Міф №3: iPhone буде тримати заряд довше після заміни батареї

Якщо акумулятор зношений, його заміна дійсно може позначитися на автономності смартфона. З’ясувалося, що це змушує багатьох робити необдумані речі.

Співробітники Genius Bar розповіли колегам з Business Insider, що тільки менше 10 відсотків клієнтів, які хотіли поміняти акумулятор в iPhone, насправді потребували заміни акумулятора, згідно з результатами діагностики.

Ми розповідали про те, як ви можете перевірити стан вашого акумулятора в iPhone.

Міф №4: iPhone пропрацює довше, якщо вимкнути Wi-Fi і Bluetooth

У специфікації до сучасних стандартів Wi-Fi і Bluetooth сказано, що коли вони включені і не використовуються, вони не споживають енергію. Крім того, Wi-Fi споживає значно менше енергії, ніж мережа передачі даних. Немає ніякого сенсу в тому, щоб вимикати Wi-Fi і Bluetooth.

Міф №5: автоматичне регулювання яскравості розряджає батарею

Ви можете поставити яскравість екрану на мінімальний рівень і використовувати iPhone в дуже некомфортних умовах, але сенсу в цьому немає. Компанія Apple заявляє, що автоматичне регулювання яскравості в iOS насправді береже заряд батареї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.