Несподівані характеристики Google Pixel 3 XL показали на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Техноблогер під псевдонімом Luchkov, раніше опублікував фотографії флагманського смартфона Google Pixel 3 XL, порадував користувачів новим матеріалом. На цей раз в мережу потрапив відеоролик, що демонструє дизайн пристрою і роботу Android 9.0 Pie, а також несподівані характеристики дисплея прийдешньої новинки.

У відео показана версія смартфона з білою задньою кришкою. Добре видно дисплей пристрою з великим вирізом в дусі iPhone X. Діагональ екрану виявилася сюрпризом для користувачів і склала 6,7 дюйма, хоча раніше йшлося про меншу цифру в 6,2 “. Роздільна здатність екрану – 2960х1440 пікселів, щільність пікселів – 494 ppi.

Інші специфікації підтвердили попередні витоки: під «капотом» Pixel 3 XL розмістився флагманський процесор Snapdragon 845, 4 ГБ оперативної пам’яті, вбудований накопичувач на 64 ГБ і акумулятор ємністю 3 430 мАг. Роздільна здатність сенсорів – 12 і 8 мегапікселів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Блогер зазначив, що до нього в руки потрапила тестова версія смартфона, і до старту продажів дизайн і технічні характеристики можуть бути змінені. Реліз пристрою намічений на 4 жовтня 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.