Експерти розповіли головні причини, через які не заряджається iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Там знайшлося місце і програмним збоям, проблемам з прошивками, поганим акумуляторам і всьому в цьому роді. Власникам техніки Apple вже точно знайдеться що дізнатися з даної статті.

До головних причин, по яких не заряджається iPhone, експерти віднесли програмний збій. Ця причина дуже часто призводить до того, що телефони від Apple просто не заряджаються. Швидше за все, це контролер в iOS, який дає «зелене світло» на передачу струму акумулятора. Найпростіший спосіб позбавлення від проблеми – жорстка перезавантаження.

Проблеми з прошивкою також можуть привести до неможливості зарядки телефон. Найімовірніше, якщо це сталося, стався якийсь глюк при прошивці. У такому випадку експерти пропонують кілька рішень. Наприклад, можна зробити відкат до попередньої версії системи або ж піти більш радикальним методом і відновити заводські настройки (не забувши, звичайно ж, зробити резервну копію даних).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найочевиднішим варіантом, звичайно ж, є несправне зарядний пристрій. Якщо iPhone неможливо зарядити, то дуже важливо перевірити, а чи дійсно все в порядку з блоком і кабелем.

Експерти радять не забувати, що бувають ситуації, коли «глючить» сам порт Lightning. Він може не працювати у випадках, якщо USB-порт на комп’ютері або ноутбуці (якщо користувач заряджає пристрій таким чином) видає недостатня кількість живлення. Слід випробувати інший зарядний пристрій або, на худий кінець, підключити PowerBank.

І нарешті, слід згадати про несправні деталі, серед яких може бути і батарея, і шлейф. В такому випадку варіант залишається єдиний – якомога швидше нести свій пристрій в найближчих «Епл-фікс» центр на діагностику до фахівців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.