Складено ТОП-5 найгірших смартфонів цього року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для того щоб допомогти споживачам розібратися у безлічі що випускається сьогодні електроніки і не помилитися з вибором гаджета, експерти склали ТОП-5 найгірших смартфонів цього року. Лідером антирейтингу визнаний Honor 9 Lite .

Дана версія моделі субфлагмана минулого року відрізняється слабкими характеристиками, тому фахівці не рекомендують її купувати навіть з огляду на її вартість, яка вдвічі нижча смартфона-попередника (7 тисяч гривень). Девайс отримав всього 32 гігабайти пам’яті і маломістку батарею на 3 тисячі мАг. Перше забезпечить пристрою лаги, друге – постійна взаємодія з розеткою.

Складено ТОП-5 найгірших смартфонів цього року

Другий рядок ТОПу-5 найгірших смартфонів цього року дісталася Vivo V9. Апарат зовні виглядає привабливо, а вартість в 12 тисячі гривень дозволяє віднести його до середнього класу. Мінусами експерти назвали пластиковий корпус, порт microUSB, відсутність NFC і швидкої зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Складено ТОП-5 найгірших смартфонів цього року

Третє місце антирейтингу – у моделі Samsung Galaxy A8 . Через спробу виробника заощадити на комплектуючих девайс віднесений фахівцями до гірших представників даного класу. Гаджет має два головні недоліки: 32 гігабайти ПЗУ і акумулятор на 3 тисячі мАг. Також мінусами пристрою названі слабка камера, неяскравий дисплей і відсутність Quick Charge ,.

Складено ТОП-5 найгірших смартфонів цього року

LG G7 ThinQ – четвертий найгірший смартфон цього року. Місце в ТОПі йому «заробили» висока вартість (30 тисяч гривень) при досить посередньому оснащенні. Серед типових скарг власників девайса – слабка батарея і бракований дисплей. Експерти рекомендують купувати гаджет, якщо він впаде в ціні хоча б на чверть.

Складено ТОП-5 найгірших смартфонів цього року

Замикає ТОП найгірших смартфонів 2018 року модель LG Q7 Plus . Крім ціни в 10-12 тисяч гривень (в залежності від версії), покупців більше нічого в смартфоні немає вражає. Апарат обладнаний одинарної камерою з f / 2,2, яка робить низькоякісні фотокадри при недостатньому освітленні. Ємність батареї – 3 тисячі мАг, процесор – MediaTek MT6750.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.