Реальні фото і характеристики Pixel 3 XL витекли в мережу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Реальні фотографії Google Pixel 3 XL потрапили в мережу за кілька місяців до анонсу смартфона. На знімках зображений апарат в кольорі Clearly White. Повідомляється, що це передпродажна версія смартфона, і вона може незначно відрізнятися від фінального зразка. Проте вже зараз можна дізнатися всі подробиці про смартфон і його зовнішній вигляд.

Google Pixel 3 XL Google Pixel 3 XL

На фотографіях видно Pixel 3 XL з комплектними навушниками USB Type-C. Нагадаємо, таку гарнітуру планували включити в комплект торішнього Pixel 2 – судячи по порожньому місці в коробці для деяких партій смартфона.

Google Pixel 3 XL Google Pixel 3 XL

Знімки екрану показують, що Pixel 3 XL працює на базі Android 9 Pie і обладнаний восьмиядерна процесором Qualcomm. Імовірно, це буде Snapdragon 845. «На борту» новинки – 4 ГБ оперативної пам’яті, дисплей з роздільною здатністю 2960х1440 і щільністю пікселів 494 ppi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Pixel 3 XL Google Pixel 3 XL

Інтерфейс смартфона дещо зміниться в порівнянні з минулим поколінням, щоб підлаштуватися під «чубок». Статус-бар Pixel 3 XL буде розтягнутий по вертикалі, як у Essential Phone.

Джерело також злило відео розпакування пристрою. У комплекті зі смартфоном поставляється блок живлення, кабель, перехідник з USB Type-C на 3,5-мм роз’єм. Кнопка включення на Pixel 3 XL виконана в мятном кольорі замість помаранчевого, як було у минулого покоління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.