Categories: Смартфони

Samsung не вірить в успіх Galaxy Note 9

Share

Залишився один день до презентації Samsung Unpacked 2018, на якій компанія представить два нових продукти – Galaxy Note 9 і Galaxy Watch на Wear OS. Однак перспективи досить туманні, і навіть самі корейці не розраховують на успіх Note 9.

Samsung підтвердила слабкі продажі Galaxy S9 і S9 +, причиною цього стали цікаві пропозиції конкурентів і відсутність серйозних змін в лінійці. У випадку з Note 9 ситуація повториться, і на це натякає сама Samsung.

Компанія готує ряд пропозицій для споживачів до старту продажів Note 9, який намічений на 24 серпня. Наприклад, так званий «Value Pack» для версії з 128 ГБ флеш-пам’яті пропонує в комплекті з пристроєм навушники AKG, чохол для Note 9, зарядку і утримувач для автомобіля, додатковий кабель.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, гра Fortnite буде ексклюзивом Samsung протягом 120 днів, власники Note 9 отримають 100-150 так званих V-Bucks, які можна витратити в грі. З огляду на популярність Fortnite, уявіть, скільки грошей Samsung витратила на подібну співпрацю і як їй важливі продажу Note 9.

Але і це не все. Verizon запустить акцію BOGO (купи один – отримай другий у подарунок) для всіх, хто оформить попереднє замовлення на Note 9. Поки невідомі умови акції, але раніше BOGO не виконувалась ще на моменті попередніх замовлень. Наприклад, в минулому році продажі Note 8 стартували 23 серпня, а BOGO від T-Mobile запустили 2 вересня.

Завдання у Samsung зараз одна – добитися максимальних продажів. І якби компанія була впевнена в успіху Note 9, вона б не стала пропонувати споживачам так багато бонусів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024