Samsung не вірить в успіх Galaxy Note 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Залишився один день до презентації Samsung Unpacked 2018, на якій компанія представить два нових продукти – Galaxy Note 9 і Galaxy Watch на Wear OS. Однак перспективи досить туманні, і навіть самі корейці не розраховують на успіх Note 9.

Samsung підтвердила слабкі продажі Galaxy S9 і S9 +, причиною цього стали цікаві пропозиції конкурентів і відсутність серйозних змін в лінійці. У випадку з Note 9 ситуація повториться, і на це натякає сама Samsung.

Компанія готує ряд пропозицій для споживачів до старту продажів Note 9, який намічений на 24 серпня. Наприклад, так званий «Value Pack» для версії з 128 ГБ флеш-пам’яті пропонує в комплекті з пристроєм навушники AKG, чохол для Note 9, зарядку і утримувач для автомобіля, додатковий кабель.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, гра Fortnite буде ексклюзивом Samsung протягом 120 днів, власники Note 9 отримають 100-150 так званих V-Bucks, які можна витратити в грі. З огляду на популярність Fortnite, уявіть, скільки грошей Samsung витратила на подібну співпрацю і як їй важливі продажу Note 9.

Але і це не все. Verizon запустить акцію BOGO (купи один – отримай другий у подарунок) для всіх, хто оформить попереднє замовлення на Note 9. Поки невідомі умови акції, але раніше BOGO не виконувалась ще на моменті попередніх замовлень. Наприклад, в минулому році продажі Note 8 стартували 23 серпня, а BOGO від T-Mobile запустили 2 вересня.

Завдання у Samsung зараз одна – добитися максимальних продажів. І якби компанія була впевнена в успіху Note 9, вона б не стала пропонувати споживачам так багато бонусів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.