Categories: Смартфони

Прототипи iPhone 9 і iPhone X Plus показали на якісному відео

Share

Корпус 6,1-дюймового iPhone 9 буде товстішим, ніж у iPhone X і iPhone X Plus. Це випливає зі змісту огляду прототипів майбутніх смартфонів, знятого провідними YouTube-каналом DetroitBORG. Відеоролик демонструє новинки у всій їх красі, в черговий раз підтверджуючи їх ключові особливості.

Крім збільшеної товщини корпусу і одиночного модуля основної камери, iPhone 9 дійсно буде мати LCD-дисплей, що видно неозброєним оком, а також більш світлий відтінок корпусу, ніж у iPhone X. І та, і інша особливості смартфона помітні при безпосередньому порівнянні з iPhone X і X Plus.

iPhone з двома SIM-картами

Цікаво, що слот для SIM-карти на корпусі «дев’ятки» розташовується значно нижче, ніж у інших моделей. Є припущення, що це якось пов’язано з особливостями LCD-матриці, яка вимагає куди більше уваги при установці, ніж «органіка». За іншою версією, Apple довелося змістити роз’єм, щоб вмістити в корпусі відразу дві SIM-карти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Доступний iPhone 9

Використання LCD-матриці також відбилося на зовнішньому вигляді смартфона. При прямому порівнянні iPhone 9 з iPhone X або X Plus помітно, що рамки по периметру дисплея «дев’ятки» приблизно в півтора-два рази товстіші. Мабуть, у Apple так і не вийшло зменшити їх товщину за рахунок використання підсвічування нового покоління від японських постачальників.

iPhone X Plus

iPhone X Plus, який також став героєм відео DetroitBORG, виявився не таким примітним. Зовні модель на 100% копіює iPhone X, відрізняючись хіба що габаритами. При прямому порівнянні iPhone X Plus і iPhone 8 Plus з’ясувалося, що смартфони ідентичні по висоті, що безумовно порадує любителів максимально ефективного використання простору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024

    Новий iPad Pro раптово здивує секретним чіпсетом Apple

    Зважаючи на все, компанія прагне стати лідером із впровадження нейромережевих функцій у свої пристрої. Журналіст…

    29.04.2024

    Гурман: Випуск Apple Vision Pro 2 не планується до кінця 2026 року

    Компанія Apple не планує випускати друге покоління гарнітури Vision Pro до кінця 2026 року, повідомляє…

    29.04.2024

    Європейський Союз встановив нові правила для iPadOS

    У понеділок антимонопольні органи ЄС назвали iPadOS, операційну систему Apple для планшетів, важливим цифровим фільтром…

    29.04.2024

    Новий ШІ-чіп Apple M4 можуть представити вже 7 травня разом з iPad Pro

    До цього часу компанії вдавалося тримати технічні дані планшетів у секреті. Однак, з огляду на…

    29.04.2024