Прототипи iPhone 9 і iPhone X Plus показали на якісному відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корпус 6,1-дюймового iPhone 9 буде товстішим, ніж у iPhone X і iPhone X Plus. Це випливає зі змісту огляду прототипів майбутніх смартфонів, знятого провідними YouTube-каналом DetroitBORG. Відеоролик демонструє новинки у всій їх красі, в черговий раз підтверджуючи їх ключові особливості.

Крім збільшеної товщини корпусу і одиночного модуля основної камери, iPhone 9 дійсно буде мати LCD-дисплей, що видно неозброєним оком, а також більш світлий відтінок корпусу, ніж у iPhone X. І та, і інша особливості смартфона помітні при безпосередньому порівнянні з iPhone X і X Plus.

iPhone з двома SIM-картами

Цікаво, що слот для SIM-карти на корпусі «дев’ятки» розташовується значно нижче, ніж у інших моделей. Є припущення, що це якось пов’язано з особливостями LCD-матриці, яка вимагає куди більше уваги при установці, ніж «органіка». За іншою версією, Apple довелося змістити роз’єм, щоб вмістити в корпусі відразу дві SIM-карти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Доступний iPhone 9

Використання LCD-матриці також відбилося на зовнішньому вигляді смартфона. При прямому порівнянні iPhone 9 з iPhone X або X Plus помітно, що рамки по периметру дисплея «дев’ятки» приблизно в півтора-два рази товстіші. Мабуть, у Apple так і не вийшло зменшити їх товщину за рахунок використання підсвічування нового покоління від японських постачальників.

iPhone X Plus

iPhone X Plus, який також став героєм відео DetroitBORG, виявився не таким примітним. Зовні модель на 100% копіює iPhone X, відрізняючись хіба що габаритами. При прямому порівнянні iPhone X Plus і iPhone 8 Plus з’ясувалося, що смартфони ідентичні по висоті, що безумовно порадує любителів максимально ефективного використання простору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.