Xiaomi створює ще одного клона iPhone X – Mi 8X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi не збирається зменшувати темп, і скоро представить ще одну спрощену версію свого флагмана Mi 8 , який теж схожий на iPhone X. Фотографії новинки з’явилися в китайській соцмережі Weibo.

Ззаду телефон схожий на Xiaomi Mi 8 і iPhone X. Крім білого кольору, він, швидше за все, ще буде доступний в синьому забарвленні. На передній стороні, ймовірно, знаходиться виріз, як у інших смартфонах з флагманської лінійки Xiaomi.

Імовірно, на фотографії зображений Xiaomi Mi 8X. Він отримає вбудований в екран сканер відбитків пальців і процесор Snapdragon 710.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про те, що Xiaomi розробляє Mi 8X стало відомо завдяки сайту XDA Developers. Стверджувалося, що компанія випустить два смартфона на процесорі Snapdragon 710. Вони отримали кодові імена «Сіріус» і «Комета». «Сіріус» – це Xiaomi Mi 8 SE – він був представлений разом з флагманом Xiaomi Mi 8. «Комета» – це Xiaomi Mi 8X.

Від Xiaomi Mi 8 SE, Mi 8X відрізняється наявністю екрану з інтегрованим сканером відбитків пальців. У Xiaomi є ще один смартфон з такою технологією – Mi 8 Explorer Edition .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.