Apple все-таки випустить перший iPhone з двома SIM-картами, але не для всіх

цьому році Apple готує відразу три нові моделі iPhone, і однією з них чутки наполегливо приписують підтримку двох SIM-карт. Останні новини підтверджують цю інформацію, ось тільки купити такий смартфон зможуть не всі.

Отже, першим iPhone з двома SIM-картами буде бюджетна модель (імовірно, iPhone 9) з 6,1-дюймовим LCD-дисплеєм. Але за даними джерела з компанії Foxconn, яка є головним виробником iPhone, пристрій отримає дві модифікації: одна – для глобального ринку, друга (як раз з двома сімки) – тільки для Китаю.

Зате аналітик Мінг-Чі Куо прогнозує, що версія для глобального ринку буде дешевше – близько 550-650 доларів, тоді як модель з Dual SIM доведеться віддати 650-750 доларів.

У підсумку виходить вже не три, а відразу чотири моделі нових iPhone (якщо вважати версії для китайського і глобального ринків).

Ресурс Mobile Fun опублікував відео, на якому показані всі новинки «вживу». Але цікавий навіть не їх зовнішній вигляд (його ми вже бачили), а назви.

Джерело запевняє, що це будуть iPhone Xs (5,8-дюймовий), iPhone Xs Plus (6,5-дюймовий) і iPhone (2018) (той самий бюджетний iPhone 9).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.