Categories: Смартфони

Samsung Galaxy Note 9 проти Samsung Galaxy Note 8: в чому різниця?

Share

У цьому місяці компанія Samsung представить свій черговий фаблет. Передбачалося, що анонс Samsung Galaxy Note 9 відбудеться 9 серпня. Однак сьогодні південнокорейський гігант почав розсилати запрошення на прес-конференцію, яка відбудеться 30 серпня. Можливо, презентація новинки буде перенесена. У будь-якому випадку, про неї відомо практично все, тому ми можемо порівняти її з попередником, щоб визначити ключові відмінності двох найдорожчих фаблетів на ринку.

 

Основні відмінності Samsung Galaxy Note 9 від Galaxy Note 8
Модель 2017 року оснащена 6.3-дюймовим дисплеєм, а майбутня новинка обзаведеться екраном діагоналлю 6.4 “. Ширина і висота Galaxy Note 9 складуть 76,3 мм і 162 мм відповідно. Таким чином, він буде на 0.5 мм вище і на 1.5 мм ширше попередника. Таке збільшення габаритів навряд чи позначиться на рівні ергономічності.

Друга відмінність між моделями куди більш відчутно. Це обсяги вбудованої пам’яті. Майбутня новинка в максимальній модифікації буде нести на борту 512 Гб ПЗУ. Розширити карту пам’яті можна буде за рахунок карти пам’яті до 512 Гб, що в сумі дасть 1 Тб простору. Модель Galaxy Note 8 розпорядженні від 64 Гб до 256 Гб ПЗУ в залежності від модифікації. Новинка отримає основну камеру з роздільною здатністю 12 Мп + 12 Мп і можливістю змінювати значення світлосили оптики від f / 1.5 до f / 2.4. З’явиться підтримка зйомки відео в режимі Super Slow-Mo з частотою кадрів 960 fps.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

На зміну процесорам Snapdragon 835 і Exynos 8895 прийдуть відповідно Snapdragon 845 і Exynos 9810. Смартфони на базі фірмового чіпа будуть продаватися в Європі, в той час як версія для корейського та американського ринків буде нести на борту SoC компанії Qualcomm. Також відзначимо просунуті можливості стилуса S Pen. Перо обзаведеться підтримкою Bluetooth і тепер його можна буде використовувати для управління відтворенням музики, а також в іграх і для спуску затвора камери.

З чуток, дисплей Samsung Galaxy Note 9 буде захищений загартованим склом Gorilla Glass 6. Таким чином, майбутня новинка може стати першим в світі смартфоном зі склом нового покоління компанії Corning. Раніше це почесне звання приписували флагману OPPO R17, анонс якого намічений на осінь.

Нарешті, Samsung Galaxy Note 9 обзаведеться акумулятором на 4000 мАг (у Galaxy Note 8 ємність АКБ становить 3300 мАг), стереодинаміками, а в комплект увійдуть навушники від фірми AKG. Крім того, популярна мобільна гра Fortnite на Android буде ексклюзивом майбутнього фаблет. Власники інших пристроїв зможуть завантажити симулятор виживання через 30 днів з моменту виходу Samsung Galaxy Note 9. Ймовірно, між фаблет поточного і наступного поколінь будуть ще якісь відмінності, менш вагомі, але про них ми дізнаємося вже на презентації. А поки нагадаємо, що вартість Samsung Galaxy Note 9 в залежності від модифікації і регіону продажів складе $ 980 $ 1500.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Інсайдер назвав дату коли представлять iPhone 16

    Головна аналітична компанія DSCC Росс Янг поділився в X (екс-Twitter) інформацією про те, що постачальники…

    17.05.2024

    Виробництво дисплеїв для iPhone 16 розпочнеться у червні

    За його словами, випуск панелей розпочнеться вже найближчими тижнями, причому найбільші обсяги виробництва будуть у…

    17.05.2024

    TikTok тестує завантаження 60-хвилинних відео

    TikTok розпочав тестування нової функції, що дозволяє завантажувати відео тривалістю до 60 хвилин. Нововведення поки…

    17.05.2024

    Apple представила нову функцію iOS 18, яка позбавить вас від захитування в автомобілі

    Компанія Apple представила першу хвилю нових функцій iOS 18, які з'являться пізніше цього року. Йдеться…

    17.05.2024

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024