Тім Кук підрахував, скільки користувачів задіяні в бета-тестуванні цього року

Вночі першого серпня 2018 року вийшли нові публічні бета-версії операційних систем Apple. Тім Кук підрахував скільки людей допомагає продуктам корпорації стати кращими.

Apple випускає бета-версії iOS, watchOS, tvOS і macOS як для розробників, так і для звичайних користувачів. У програмі публічного тестування може взяти участь будь-який бажаючий.

Згідно із заявою глави Apple, в цьому році в бета-тестуванні всіх операційних систем компанії взяли участь понад чотири мільйони осіб. Швидше за все, бета-версії iOS встановили більшість з них. Але Тім Кук не уточнив, яка частка кожної платформи.

«У червні ми провели надзвичайно успішну конференцію для розробників, де були анонсовані багато великих нововведення цієї осені для наших чотирьох операційних систем: iOS, macOS, watchOS і tvOS. Реакція клієнтів і розробників була дуже позитивною. І у нас понад чотири мільйони користувачів, що беруть участь в бета-тестуванні наших нових програм », – повідомив глава Apple.

Вперше Apple запустила програму публічного бета-тестування для iOS в 2015 році, щоб поліпшити роботу по виявленню помилок. Чотири мільйони учасників, безсумнівно, свідчать про успіх цього заходу і відображають високий інтерес користувачів до продуктів корпорації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.